sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Ruusuja, rikoksia ja rauhallisia aamuja

Ei ole yhtään pöllömpää olla lomalla. Muistiin merkittäköön, että olen jo kahtena(!) aamuna herännyt ensimmäisenä ja nauttinut aamupalani omassa rauhassa. Kesään kuuluvat ehdottomasti dekkarit. Tykkään katsella myös Teemalta tulevia Donna Leonin kirjoista tehtyjä elokuvia, vaikka saksan kieli ja Venetsia eivät aluksi oikein sointuneet yhteen.

Työkaveri teki hauskan pöllön, joka on tarkoitettu kuulemma elokuussa syntyvälle uudelle perheenjäsenellemme. Oppilaat hukuttivat ruusuihin. Nyt nuuhkin ja tuijottelen niitä vähän väliä.

8 kommenttia:

 1. Ei totisesti ole ppöllömpää olla lomalla. :) Olen heikkona pöllöihin ja tuo kuvassa oleva pöllö vei sydämen. Ihana tyyppi.

  Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
 2. Lomalla on tosiaan mahtavaa. Nytkin heräsin ilman mitään herätystä viideltä ja aamu on mitä kaunein: sumua ja aurinkoa. Pöllöstä tuli niin hyvä mieli, nuo silmät ovat hauskat mölleröt. Aurinkoista päivää sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Oi sinä onnekas lomalainen! No, alkaa minullakin onneksi kohta kuukauden loma.
  Minä katsoin mielenkiintoisen dokumentin Donna Leonista...en ollut tiennytkään, että hän on amerikkalainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katoin kanssa palan matkaa jotain hänestä kertovaa dokumenttia, mutten ehtinyt kokonaan. Täytyykin katsella, löytyisikö vielä netistä. Hyvää lomaa sinullekin, kunhan se alkaa!

   Poista
 4. Voi miten ihana tuumaus naisen paikasta, tämä täytyy painaa mieleen. Minäkin haluaisin herätä aikaisin, taidan yrittää vaikka huomenna. Mahassa möyrijä tahtoo vain olla vilkkaimmillaan juuri iltamyöhään, joten ei tule mentyä ajoissa nukkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä nukun myöhään mutta silloin tällöin on kiva herätä yksin ja aloittaa aamu rauhassa. Mutta juu, tiedän tuon tunteen, koska laskettu aikani on elokuussa ;)

   Poista
 5. Uutena lukijana lueskelin vanhempiakin juttujasi ja katselin kuvia...tykästyin...niin, että alan seuraamaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Irmastiina! Tervetuloa katselemaan! Kurkistanpa sinunkin blogiisi.

   Poista