tiistai 9. helmikuuta 2016

Satu Kukkameri ja lumen ihmeOn harmaata. Tip tap, tip tap, tipe tipe tip tap. Sataa vettä, räntää, vettä, räntää. Mutta on tässä hyvääkin. Onnistuin pitkästä aikaa tekemään kunnollisia pullia. Päätin vain vaivata ankarasti ja lämpöä säätelin sopivasti. Kymmenen minuutin kuluttua liinan alla jo tapahtui. Oi, onnea. Ei mitään linttapullaa tällä kertaa.

Tyttären ja minun yhteinen lempikirja on Anna Gullichsenin kirjoittama ja Kara Knuutisen kuvittama Satu Kukkameri ja lumen ihme (2009). Luemme sitä tämän tästä. Tytär vaati ottamaan jokaisesta sivusta valokuvan, jotta hän voi katsella niitä sillä välin, kun hankin hänelle oman kirjan. Kirjaston oma täytyi jo viedä takaisin. Kirja on loppuunmyyty. Apua, olisiko kellään tietoa, mistä sitä saa?

4 kommenttia:

 1. Onnea pullista!! Mä olen surkea tuossa lajissa, pakastepullat pitävät meidät laskiasipullissa :) Tytöt tosin toivoivat, että leivottaisiin itse, joten kai sitä täytyy kokeilla, taas...

  Voi ei, voi ei, kauhea tilanne, kun lempikirja on loppuunmyyty, tiedän tunteen! Onnea jahdille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Onneksi alkoi loma. Suunnittelen lisää leivonnaisia. Kirjan suhteen olen aika skeptinen, ellei sitten oteta uutta painosta.

  VastaaPoista
 3. Antikka.netissä kirjaa ainakin äsken oli yksi kappale. Kannattaa tsakata, jos haluat ostaa, maksoi vain 6 euroa + postikulut.
  Ja voihan pulla, niitä minä en osaa tehdä ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa, kiitos, kiitos ja moiskis, siellähän se oli! Menin ja tilasin heti! Nyt kyllä haluaisin lähettää sulle vadillisen korvapuusteja, siis niitä pullia. Olisitpas lähempänä. Leivottiin just tänään. Tyttäreni tulee niin ikionnelliseksi, et uskokaan, ja minäkin.

   Poista