keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Hyvää huomentaMigreenin selätettyään tuntee aina olonsa, jos ei heti energiseksi, niin ainakin kiitolliseksi. Sitä palaa elämään ja nauttii siitä, että pystyy pitämään silmät auki, pään pystyssä ja nenäkään ei enää ole niin herkkä hajuille.

Tämän päivän iloja: mustikat, kylmä kokis, pienen pojan pienet sormet kasvojeni iholla kysyvät "Oletko äiti jo hereillä?"

8 kommenttia:

 1. Tiedän tuon tunteen...migreeni lapsesta asti vaivannut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua parkaa. Mulla puhkesi vasta aikuisiällä, mutta suvussa on kyllä lapsimigreenipotilas. On tosi rankkaa.

   Poista
 2. Voi sinua reppanaa, varmasti ihan hirveää tuollainen migreeni. Minä en ole onneksi koskaan kokenut. Kerran näin auroja, otin heti Buranaa ja tuloksena oli vain ikävä päänsärky ja vähän hontelo olo. Onneksi olet nyt tervehtynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myötätunnosta. Kaikki ok nyt taas. Mua alkoi hihityttää nuo aurat, kun aattelin, että johtuisko se Turusta. Heh heh, huonot jutut täällä. Mulla ei ole oikeastaan koskaan ollut auroja, mutta kaikenlaista muuta migreeniin liittyvää inhotusta kyllä. Nytkin päädyin halailemaan vessanpönttöä.

   Poista
 3. Voi ihanaa poikaa! Migreeni on kurjuutta!

  Valoa, iloa ja kaunista tammikuun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika on suloinen, mutta nyt harmi kyllä itse flunssapotilas. Tätä se talvi teettää. Kaikesta huolimatta luotetaan iloon, valoon ja kauneuteen.

   Poista
 4. Migreenin selättämisestä tulee sankariolo, jyrä ja jyskytys on poissa. Mustikat ja kylmä kokis kuulostavat hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Hosuli! Se on just niin. Ja kun kieli on kuiva kuin beduiinin sandaali, ei ole kylmän kokiksen ja jäisten mustikoiden voittanutta.

   Poista