torstai 3. syyskuuta 2015

Arki on ihanimmillaan

Olen iloinnut pienen poikani puheesta: gogligogligogli, pienen tyttäreni kesäriemusta ja tokaluokkalaisen poikani huumorista. Olen lojunut trampoliinissa lukemassa ja välillä leikkinyt tyttären kanssa loikkista.
Olen nauttinut lämpimistä päivistä, viilenevistä illoista. Olen todellakin syönyt tarpeeksi jäätelöä, vadelmia, mustikoita. Olen ottanut vastaan uuden työn haasteet.

Arki on hyvää. Siinä on paljon sävyjä. Yritän oppia ottamaan arjen kevyemmin. Sen, että kaikki on kesken. Onneksi on tämän päivän lisäksi kaikki ne huomiset.

Elellään lempivuodenaikaani. Ha det bra! Lovely autumn to you all.

4 kommenttia:

 1. Syksy on minunkin lempivuodenaikaa. NAutitaan tästä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpöä vielä vähän ja kirpeyttä sopivasti. Nautitaan!

   Poista
 2. Hei, ihana kun oot täällä :)

  Miten ihanat kuvat ja teksti, sellaista, mikä valaa uskoa ja luottamusta siihen, että arki on kaikesta täydestä huolimatta ihan parasta! Sävyjen huomaaminen on tärkeää. Keskeneräisyyden sietoa mun pitää koko ajan opetella, koska sellaistahan elämä on. Ja kevyemmin ottaminen... jepjep. Kiitos tästä muistutuksesta!!

  Syksy on ihana. Olen oolut aina syksyn tyttö, mutta näin vanhemmiten kesä on alkanut viedä voiton. Tänä vuonna kyllä huomasin, että elokuu taitaa olla se minun tärkeimpäni, kesää ja syksyä molempia, taitekohta. Oli upea, lämmin elokuu.

  Kaunista ja ihanaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, ja ihana kuulla sinusta :) Mun blogitauko venähti pidemmäksi kuin aioinkaan. Kesä on niin täynnä monenlaista, vaikka niin on kyllä syksykin. Kyllä mäkin nautin elokuusta. Ihan mahtavaa, kun oli viimeinkin lämmin ja sai sanoa, että kesä.

   Syksyssäkin aurinkoiset päivät ovat parhaita. Vaikka toisaalta vesisade voi olla virkistävää. Lapset lätsyttävät lätäköissä jne. En jaksa oikein kapinoida vuodenaikoja vastaan, on yksi huolenaihe vähemmän :) Vaikka no, kesän alussa kyllä tuli vähän naristua...

   Nautitaan arjesta ja yritetään tehdä siitä mahdollisimman hyvää. Tuo asennoituminen, että on stressaamatta, on niin tärkeää. Turha kireys pois. Mä lähden tänään mustikkametsään rentoutumaan.

   Poista