maanantai 9. helmikuuta 2015

Tired but happySiskolla on kaksi ihanaa ja hupsua kissaa. Toinen on vielä vähän arka mutta ehdin pari kertaa näpsäistä kuvan, koska ruualle se nokinenä on sangen perso. Nappasi kaikessa hiljaisuudessa makinkin itselleen sushipöydästä. Hyvä valinta, sillä nigirit olivat täynnä kärmeswasabia. Huu, mitä ainetta. Toinen kisu tyytyi syömään tulppaaneja.

Oulussa oli tosi kivaa, mutta matkanteko on kyllä ankiaa. Satoja kilometrejä kolmen pienen kanssa...Jotain väsymyksen tasosta kertonee se, että nukahdin eilen yöpaita vain puoliksi päällä. Toisen hihan pujotin sitten paikoilleen aamuyöstä.

Tällä viikolla luvussa on siskon kirjapinosta poimittu Rosa Liksomin Maa ja Pihin naisen elämää -blogista bongattu Elina Innasen Vegaanin keittiössä. Molemmat vaikuttavat juurikin kiinnnostavilta.

Ps. Viimeisen kuvan myötä terveiset Ouluun: Sipaleet tuovat lisää onnea!

6 kommenttia:

 1. Avokado-nigirit on kyllä älyttömän hyviä, näyttääkin herkullisilta. Pitäisikin innostua tekemään itsekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on mahtavia. Tällä kertaa vain wasabi oli niin vahvaa, että meinasi olla tällaiselle wasabinrakastajallekin liikaa. Toivottavasti jaksat kokkailla, on se vaivan arvoista.

   Kiitos muuten vielä tuosta kirjavinkistä, olen löytänyt jo monta sellaista reseptiä, jota aion testata.

   Poista
 2. Oi ihanat kissat! Minulle tarjoiltiin eilen sushia, nam :) Naurattaa tuo sinun yöpaita-juttusi! Onneksi kuitenkin uuvahdit vasta kotona etkä ratissa, huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ollut kiva seurata kissoja pidempäänkin, mutta ei ollut aikaa tällä kerralla. Varsinkin tuo pienempi oli niin hitaasti lämpiävä ja luikki lujaa pakoon.

   Sushi on kyllä herkkua, onnekas sinä!
   Minä en muista, koska olisin nukahtanut tuolla tavalla. :)

   Poista
 3. Oi miten kivoja ja elämäntäyteisiä kuvia. <3 Upea pöytäliina muuten ja komeat kissat sanaa tämä kissanainen. ;)

  Nam susheille ja hui kärmeswasabille. ;)

  Oma äitini puolen suku on Oulusta joten tuttu paikka on. :) Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, tuota pöytäliinaa just kehuin siskolle, miten hyväntuntuinen. Pysyy pöydässä, kun pyyhkii puhtaaksi jne. Haluaisin samantyyppisen.
   Oulu on tosiaan kiva paikka, mutta voi valtavaa, miten täältä Etelä-Pohjanmaalta on sinne matkaa. Aurinkoisia päiviä sullekin! Vaikka hrrrr, ei se talvi tainnut vieläkään loppua, kun säätiedotus lupaa pakkasta.

   Poista