tiistai 27. tammikuuta 2015

Talveen valoa ja väriä, mausteita ja yrttejä

Pupujen askartelua. Vauva on oppinut kiljumaan ja pyörimään kuin viisari. Kuulostaa ja näyttää ihan joltakin huvipuistolaitteelta tuossa lattialla.

Muista nämä:
Lisää tuoreiden yrttien käyttöä.
Siksikin herneet ja krassit multiin, miksei valkosipulikin.
Askartele ja väritä.

Testaa tämä:
Sitruunaan reikä hammastikulla, sieltä muutama tippa ruokaan. Säilyy kauemmin?

6 kommenttia:

 1. Ihania vauva-asioita! Juuri puhuimme ystäväni kanssa, että miten näin keski-ikäisenä olemme alkaneet yhä enemmän ihmettelemään pienten vauvojen taitoja, miten niin paljon tapahtuu pienessä ajassa. Elämän ihme,nopeus, kaikki.
  Kaipaan myös vihreää, yritän pitää yrttejä hengissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä musta tuntuu, että ehdin ja osaankin nyt eri tavalla seurata tätä kolmatta vauvaani. Ihmettelen ja nauran. On ollut onni saada hyväntuulinen hymyvauva.
   Onneksi menemme kevättä kohti ja vihreys lisääntyy. Olen hukannut kaikki vanhat siemenet enkä saa herneitä multiin. En viitsisi ostaa uusia.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kissaa niin kevättää :) Viisari onkin muuttunut konttausasennoksi, nyt hytkytellään eestaas. Nopeaa on kehitys.

   Poista
 3. Huvipuistolaite lattialla - näen sen ja hymyilen.
  Ja nyt näköjään pitäisi kylvää jo yrttejä ja kaikkea, minä en ole sellaisia vielä miettinytkään. Olen aina jotenkin myöhässä, kaiken tuollaisen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hassu näky. Vaikka nyt jo enemmän yhä ylös yrittää. Konttausasennossa keikuttelee ja välillä voimat uupuvat. Silti pysyy lankussa pitempään kuin meikäläinen.
   Minä heittelin eilen herneitä ja persiljansiemeniä multiin. Haaveilen, että siitä leivän päälle saksisi. Mutta tiedä häntä, onnistuuko. Kuka muistaa niitä kastella tarpeeksi? Kyllä sinä vielä ehdit. Minulla jäi viime vuonna melkein koko puutarhahomma. Tänä vuonna jotain haaveilen tekeväni ulkonakin.

   Poista