sunnuntai 19. tammikuuta 2014

PakkaspäiviäHaikailen eilistä päivää. Olimme ulkona paukkupakkasessa järven jäällä. Kokeilimme luistelua, kelkkailimme ja miehet kaatoivat puita. Viritimme nuotion rantaan ja paistoimme makkaraa, hörppäsimme lämmintä mehua termarista. Aurinko lämmitti, vaikka hengitykset höyrysivät.

Tänään joudun istumaan sisällä. Olen luvannut kirjoittaa yhden tekstin ja kokeetkin odottavat. On vähän typerää tautia liikkeellä. Aivastelen ja kurkku on kipeä. Kuume kieppuu 36,9 ja 37,1 tietämissä. Se on juuri niin tyhmissä lukemissa, että saa olon tuntumaan puolikuntoiselta. Lapset kirmaavat ulkona tänäänkin. Onnelliset.

2 kommenttia:

  1. Voi olisi ihanaa tuollainen retki. Haluaisin niin kovasti myös hiihtämään vapaasti mihin haluan, mutta metsässä on liian vähän lunta, odottelen kestäviä jäitä, vielä en oikein uskalla jäälle hiihtämään. Toivottavasti tulee vielä hiihtämiseen päiviä tänä talvena. Ja talviretkiä, niitä toivon. Mukavia talvipäiviä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Minä pidän myös kaikenlaisista retkistä. Vuodenajalla ei ole niin väliä, kunhan on kunnolliset varusteet päällä ja tarpeeksi evästä. Lunta täälläkin odotellaan, että pääsisi pulkkamäkeen ja miksei hiihtämäänkin. Järvellä olisi kiva hiihtää, jos ei vain tuule liikaa. Kivaa talvenjatkoa sinulle!

    VastaaPoista