sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Toinen adventtiTämä viikonloppu on ollut hyvä. Itsenäisyyspäivänä oli sukulaisia vierailulla. Tänään menin kuin meninkin siivoamaan vinttiä ja nyt siellä mahtuu kävelemään päästä päähän. Löysin kaksi joulutavaralaatikkoa, mutta pitkiä kynttilöitä meillä ei näköjään ole kovin paljoa. Kadonneet jouluvalotkin löytyivät. Yhdet rikkinäisetkin. Mitenköhän monta kertaa niitä on vielä kokeiltava, ennen kuin uskoo, etteivät toimi. Ja miten voisi kierrättää kirkkaat mutta räsät sydänvalot?

Huh. Tekstistäni ei huomaa, että kiisin välillä satasella keittiöön. Pelastin neljä isoa sämpylää palamiselta. Viimeksi ei ihan onnistunut. Vielä kaksi viikkoa tohinaa töissä ja sitten joululoma. Mies tarvitsisi pipon kuulemma. Mietin jo vakavissani, että kudon hänelle sellaisen. Sitten muistin, millainen viime tekeleestä tuli. Vieläkin naurattaa ääneen. No, työkaveri lohdutti, että sellaiselle on aina käyttöä esimerkiksi perunapussina. Mahtuu monta kiloa.

2 kommenttia:

  1. Perunapussia aina tarvitaan. :D

    Kissa niin ihanana ikkunalla. Mitä se näkee?

    VastaaPoista
  2. Jep, ajattelin, ettei pipo kiristä ja ei kyllä ollut sellaisesta pelkoa. :D

    Kissa on keksinyt, että eteisen ikkunalaudalta näkee "rakkaat" linnut vielä paremmin kuin keittiöstä. Rajoitamme ulospääsyä, mutta katseluoikeus toki on.

    VastaaPoista